www.oorsuizen.net
    sinds 2009
en in 2018 nog
steeds actueel

oorsuizen | tinnitus | infuustherapie | informatie | ervaringen | begeleiding

           infuusbehandeling bij oorsuizen/tinnitus in Duitsland

oorsuizen | tinnitus | infuustherapie | informatie | ervaringen | begeleiding


Begeleiding

Waarom begeleiding?


Er komt wel een en ander kijken bij een infuusbehandeling in Duitsland. Voor velen is het zich begeven in een buitenlands medisch circuit een eerste ervaring en kan een hoge drempel vormen. Afgezien nog van de taal, is het sowieso al een stap om je in het buitenland onder medische behandeling te laten stellen. Afspraak maken, vinden van een KNO kliniek, spreken met de arts en administratieve afhandeling met de ziektekostenverzekeraar.

Is de drempel voor u te hoog of wilt u het niet allemaal zelf uitzoeken, dan kan Oorsuizen.net begeleiding verzorgen in de grensregio's van Niedersachsen en Nordrhein-Westfalen. Het wel of niet Duits spreken blijkt voor veel mensen niet het enige criterium om al dan niet voor begeleiding te kiezen. Zelf niet alles hoeven uit te zoeken en regelen geeft minder stress.

Door eigen ervaring en door begeleiding ben ik redelijk thuis geworden in Duitsland en enkele aldaar gevestigde KNO artsen. U ontvangt een nota met BTW.

Op dit moment kunt u daar binnen 3 werkdagen terecht. In vakantieperioden (kerst, pasen en zomer) kan dit langer duren.

Natuurlijk is niet te garanderen dat u ook een infuusbehandeling krijgt, dit hangt af van uw persoonlijke medische situatie en inzicht van de arts.

Wat kan oorsuizen.net voor u doen?


De begeleiding bestaat uit persoonlijke begeleiding ter plaatse tijdens de 1e dag: het eerste consult bij de arts, bezoek aan de apotheek en bij het hotel of appartement (het laatste: indien dat van toepassing is). Indien de infuus-therapie bij u van toepassing is dan hoeft u zich de 2e tot en met de 10e dag alleen te melden voor het aanleggen van het infuus.

Op de laatste dag volgt nog een tweede gehoortest om te zien of er ook een verbetering in het gehoor is. Als dat zo is dan impliceert dat een vermindering van de klachten. Tevens volgt er dan nog een gesprek met de arts. Optioneel is het ook mogelijk om begeleiding op de laatste dag te krijgen.

We zien elkaar op de plaats van bestemming in Duitsland, u rijdt daar zelf naar toe. Vervoer is dus niet bij de prijs inbegrepen. Eventueel kunt u meerijden op de eerste dag vanaf een nader te bepalen plaats. Als u ook begeleiding voor de laatste dag geboekt heeft dan kun u eventueel ook weer mee terug rijden naar die plaats.

Houdt u er wel rekening mee dat het openbaar vervoer in sommige regio's in Duitsland sterk te wensen overlaat. Men is in Duitsland gericht op eigen vervoer. Dat kan ook niet anders met zoveel Duitse autofabrikanten en geen BPM op auto's. 

Als u begeleiding overweegt of een andere vraag heeft, neemt u dan vrijblijvend contact op door middel van het contactformulier op de pagina Contact en vertelt u daarbij iets van de achtergrond van uw klachten. Pas na het geven van de daadwerkelijke opdracht om een afspraak te maken en begeleiding door middel van een overeenkomst is deze bindend. Bij het niet nakomen ervan door de klant (inclusief naderhand definitief weer afzeggen) worden annuleringskosten in rekening gebracht: een bedrag van € 90,- wordt in rekening gebracht vanwege gemaakte kosten, reeds bestede tijd en een gedeeltelijke vergoeding voor de gereserveerde tijd.

Doordat het te vaak voorkwam dat er (op het laatste moment) afgezegd werd en om discussies achteraf te voorkomen, heeft oorsuizen.net moeten besluiten een voorschot in te stellen voor begeleiding van € 90,- dat niet gerestitueerd wordt. Eerst na ontvangst van dit voorschot is een begeleidingsovereenkomst geldig.


Oorsuizen.net wil nog eens benadrukken dat:

  • de site geen behandelingen aanbiedt en u niet beslist wil overhalen om een behandeling te doen en geeft alleen aan dat deze behandeling in Duitstalige landen (met bijna 100 miljoen inwoners) al zo'n 30 à 40 jaar gangbaar is en er is geen garantie dat het ook in elk geval zal helpen en dus:
  • iedereen het zelf moet weten of hij / zij iets aan acuut oorsuizen wil doen en daarbij een eventuele infuusbehandeling wil ondergaan. Zo ja, dan is een consult bij een Duitse KNO arts de volgende stap.
  • in de ruim zeven jaar dat begeleiding aangeboden wordt, is gebleken dat er zeker behoefte is aan begeleiding. Gelukkig zijn er veel mensen geweest die het konden waarderen en blij waren dat ze van begeleiding gebruik konden maken. In die ruim vijf jaar is er veel ervaring opgebouwd en ben ik bekend bij verschillende Duitse KNO artsen.
  • wilt u begeleiding, overdenkt u van te voren dan goed wat u wilt en vul niet impulsief en ondoordacht een begeleidingsovereenkomst in. Als u besloten heeft te gaan, commit uzelf en ga ervoor. 

Kosten begeleiding


Afspraak maken en persoonlijke begeleiding gedurende de eerste dag ter plaatse in Niedersachsen bij de arts: € 190,- .


Afspraak maken en persoonlijke begeleiding gedurende de eerste dag ter plaatse in Nordrhein-Westfalen bij de arts: € 290,- .


Begeleiding voor de eerste en laatste dag kost € 340,- in Niedersachsen en € 540,- in Nordrhein-Westfalen.


(prijzen incl. 21 % BTW)


Vooruitbetaling € 90,- 

Begeleiding 1 dag in Niedersachsen (eerste dag): betaling restant € 100,- contant op de dag zelf. 

Begeleiding 2 dagen (eerste en laatste dag): betaling restant € 250,- contant op de eerste dag.


Begeleiding 1 dag in Nordrhein-Westfalen (eerste dag): betaling restant € 200,- contant op de dag zelf. 

Begeleiding 2 dagen (eerste en laatste dag): betaling restant € 450,- contant op de eerste dag.


Daarna kunt u een betaling van het voorschot doen van € 90,- of ineens het gehele bedrag voldoen via PayPal, Creditcard en iDeal. Alle transacties lopen via de zustersite www.oorsuizen.eu.


klik op een van onderstaande logo's voor de betaling van begeleiding:
Bookmark and Share

Bookmark and Share

Welcome

Newest Members