www.oorsuizen.net
    sinds 2009
en in 2018 nog
steeds actueel

oorsuizen | tinnitus | infuustherapie | informatie | ervaringen | begeleiding

           infuusbehandeling bij oorsuizen/tinnitus in Duitsland

Web Store

Een goede gehoorbescherming is van het grootste belang ter voorkoming c.q. verergeren van oorsuizen (tinnitus) en gehoorverlies in het algemeen. Op de neven-site van Dr. Wilden Das Gesunde Ohr staat ook veel informatie over Tinnitus. O.a. de zienswijze dat het aangedane binnenoor overbelast is en gebaat is bij rust; te bereiken door het frequent dragen van gehoorbescherming ook in alledaagse situaties zoals lange autoritten (gebruik hiervoor de Alpine FlyFit). Eerst hoort men zijn Tinnitus sterker door het wegvallen van omgevingsgeluiden maar houdt men het een tijdje vol dan hoort men daarna de Tinnitus minder. Probeert u het eens.

Het is raadzaam altijd gehoorbescherming binnen handbereik bij u te dragen. De stevige verpakking (sleeve edition) van Alpine leent zich daar uitstekend voor! Alpine geldt als een van de beste leveranciers op het gebied van gehoorbescherming voor diverse geluidsbronnen.

Unieke producteigenschappen Alpine oordoppen:

  • Thermoplug: perfecte pasvorm
  • Filtersysteem: blijf horen wat u wilt horen
  • Elk geluid zijn eigen filter!
  • Handige sleeve-verpakking om altijd bij u te dragen
  • Perfecte prijs/kwaliteit

Via de web store van oorsuizen.net kunt u gemakkelijk online deze kwaliteits-gehoorbescherming van Alpine bestellen!

Alpine gehoorbescherming - hier bestellen

Prijzen

De aangegeven prijzen van de artikelen zijn inclusief 21% BTW

Verzendkosten

  • Nederland (inclusief verpakking, handling en  BTW)

voor zendingen brievenbusformaat: € 3,95 (verzending TNT post - brievenbuspakje met trackingcode)

Pakket: € 5,95 (verzending DHL)

  • België en Luxemburg (inclusief verpakking, handling en  BTW)

             € 5,95 (verzending DHL)


Betaling

U kunt betalen via het winkelwagentje met PayPal. Via PayPal kunt u ook met creditcard en via uw bankrekening veilig online betalen.

Hebt u geen PayPal of creditcard? Plaats dan een bestelling via de zustersite www.oorsuizen.eu voor een betaling met iDeal. Na ontvangst van het bedrag wordt de bestelling verstuurd.

Herroepingsrecht

Bij producten:

De klant kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De verkoper mag de klant vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten. De bedenktijd gaat in na ontvangst van het product. De klant draagt de verzendkosten voor het retourneren van het product. Tijdens de bedenktijd draagt de klant de zorg voor het product om het product in verkoopbare staat te houden. De verkoper stuurt een bevestiging van het herroepingsverzoek door de klant.

Na ontvangst zullen de aankoopkosten en de initiële verzendkosten worden gerestitueerd aan de klant door middel van het door de klant gebruikte betaalmiddel.

Gehoorbescherming is een product dat om hygiënische reden niet door een andere persoon hergebruikt kan worden. Ook de Alpine Clean kan niet hergebruikt worden omdat na gebruik de inhoud niet meer klopt. Derhalve zijn deze producten verzegeld. Als de verzegeling is verbroken vervalt het recht om het product te retourneren.

Bij diensten:

De uitvoering van de diensten vindt plaats binnen de herroepingsperiode van 14 dagen gezien de aard van de werkzaamheden. Klant verklaart af te zien van het herroepingsrecht. De voorwaarden staan vermeld bij de desbetreffende dienstverlening en in geval van begeleiding, de begeleidingsovereenkomst.

Ook betalen met iDeal

Wilt u niet via PayPal betalen: plaats dan een bestelling via de zustersite www.oorsuizen.eu voor een betaling met iDeal.

Sort:

All Gehoorbescherming
EUR 12.95
EUR 12.95
EUR 12.95