www.oorsuizen.net
    sinds 2009
en in 2018 nog
steeds actueel

oorsuizen | tinnitus | infuustherapie | informatie | ervaringen | begeleiding

           infuusbehandeling bij oorsuizen/tinnitus in Duitsland

Thimo


Member
Joined Oct 22 2014
Actions
Send a Message
Add as Friend
Flag as Inappropriate
General Info

MALE
Oppe Ruiver
Site Memberships

www.oorsuizen.net
MM.4RT.Mu51C

Recent Activity
About Me

Ik ben professioneel muzikant en producer. Ik speel in verschillende bands, verschillende stijlen op verschillende instrumenten en heb een opname-studio.

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

3 Comments

Reply Thimo
8:07 AM on October 26, 2014 
Dankjewel Jessica, jou ervaring en het antwoord op mijn vraag helpen me heel erg met het maken van zo goed mogelijke beslissing in de strijd tegen dit kwaal.
T allerbeste!
Groetjes Thimo
Reply Jessica
4:23 PM on October 24, 2014 
ps het is tot vandaag nog altijd minder dan voorheen vandaag is de eerste dag dat ik bang was dat het weer terug was maar het is nu gelukkig al wat minder dan vanmorgen maar bij mij heeft dit heel veel met stress te maken !!
Reply Jessica
4:19 PM on October 24, 2014 
Hoi Thimo,

Ik doe dansen als hobby zoals streetdance en hiphop waarbij de muziek ook wel harder staat . ik heb wel oordoppen laten maken speciaal voor mijn oren voornamelijk voor in het vliegtuig met de druk en zo maar ze beschermen ook tegen geluid.en tot nu toen gaat het goed. ik ga niet vaak naar concerten maar als je dat wel doet zou ik je aan raden om dan wel oordoppen in te doen.ik heb dat nooit gehoord van die 80db en volgens mij zit je daar vrij snel aan ook met normale geluiden. het blijft altijd nog een strijd je blijft ups en downs houden vandaag heb ik toevallig since lange tijd ook veel last van mijn toon maar ik heb gelukkig ook dagen al gehad dat het bijna weg is kennelijk is dit normaal bij tinnitus patienten . de infusen hebben gelukkig bij mij wel geholpen maar ik was er wel snel bij en dat heeft meegedragen het werkt voor iedereen helaas anders wel moet ik zeggen dat de accupentuur en fysio ook goed hebben geholpen hiervoor en hier ga ik ook mee door nog steeds ook ga ik net over de grens hier naar een heilpraktiker en van hem heb ik ook ginko tabletten die ik iedere dag in neem en deze helpen ook heel goed ! het is een keuze die je voor jezelf moet maken ik kan je alleen mijn ervaring ermee vertellen maar ik doe niet constaant mijn oordoppen in en dat is ook wat de arts me in duitsland heeft geadviseerd langzaam ook weer zonder de oordoppen dingen gaan doen met muziek enzo alleen muzikanten is beter dat ze onder hun werk ze wel in doen. maar de infusen staan los van wat je hebt gehoord over die 80db. anders moet je eens met Edwin mailen die weet hier echt super veel van! groetjes jessica